Question: Wat is het verschil tussen eau de parfum of parfum?

Eau de parfum bevat na parfum het hoogste percentage geurbestanddelen, namelijk 10% tot 20%. De eau de parfum is de meest voorkomende vorm van parfum. Eau de parfum blijft, door het nog steeds vrij hoge percentage geurbestanddelen, vrij lang hangen (Dit kan ook per merk verschillen).

Wat ruikt langer parfum of eau de toilette?

Eau de toilette bevat minder geurbestanddelen dan parfum en eau de parfum. Eau de toilette bevat ongeveer: 5% tot 10% geurbestanddelen. De eau de toilette wordt over het algemeen het meest verkocht. ... Eau de toilette blijft dan ook minder lang hangen dan parfum en eau de parfum (ook dit kan per merk verschillen).

Wat is de best verkochte parfum?

1. Chanel – Coco Mademoiselle. De Chanel Coco Mademoiselle staat op nummer 1 in onze top 10 damesgeuren en is een favoriet bij veel vrouwen. De Eau de Parfum spray is de meest verkochte vrouwen parfum van Chanel.

Hoe sterk mag jouw favoriete geur zijn? Weet jij wat het verschil is tussen eau de parfum en eau de toilette? Vaak weet je niet welke je moet kiezen en kies je maar de goedkoopste.

Wat is parfum? * ParfumExplosie

Om het je nog moeilijker te maken is er ook nog parfum en eau de cologne op de markt. Na het lezen van dit artikel weet je waar je het over hebt en kun je de volgende keer een bewuste keuze maken. De sterkte maakt het verschil Het verschil tussen eau de parfum en eau de toilette is eigenlijk heel simpel. De één heeft een sterkere geurconcentratie dan de ander. Elke geur wordt opgelost in een mengsel van water, alcohol en oplosmiddelen. De verhoudingen hiervan bepalen de sterkte van de geur en welke titel het goedje dus krijgt.

Als de geur op je huid komt, verdampen het water en de alcohol en blijven de geurstoffen achter op je huid.

Parfum, eau de toilette en eau de parfum, Wat is het verschil?

De geur is vaak licht en fris, maar verdwijnt snel. De geur is niet te overweldigend en verdwijnt na een paar uur. Hierdoor blijf je de geur langer ruiken. Dit is de meest voorkomende samenstelling. Een paar druppels is al voldoende om de geur de hele dag — of nog langer - te ruiken. Parfum is meestal het duurst, maar je doet er ook het langst mee.

Wat is het verschil tussen eau de parfum of parfum?

Let op: per merk kunnen de geurconcentraties verschillen. Een eau de toilette van het ene merk kan daarom sterker zijn dan een eau de parfum van het andere merk. Huidirritatie door geurstoffen Ben jij allergisch voor parfum? Geurstoffen kunnen hoofdpijn, huidirritatie en moeilijkheden bij het ademhalen veroorzaken.

Hoe sterker de geurconcentratie, hoe meer problemen ze kunnen veroorzaken. Gebruik daarom geen eau de parfum of parfum als je gevoelig bent voor geurstoffen. Kies voor een eau de toilette of eau de cologne met een lagere geurconcentratie. Tip: spuit de geur alleen op Wat is het verschil tussen eau de parfum of parfum? kleding en niet direct op je huid.

Wat is het verschil tussen eau de parfum of parfum?

Zo voorkom je irritaties en kun je toch je favoriete geur dragen! Wil jij meer weten over hoe je parfum gebruikt? Ook leuk om te weten: Wij gaan vertrouwelijk om met jouw gegevens Door jouw e-mailadres in te vullen bevestig je dat je op de hoogte bent van ons Privacybeleid en dat je ermee akkoord gaat.

Wat is het verschil tussen eau de parfum of parfum?

Je kunt je altijd afmelden voor onze nieuwsbrieven via de afmeldlink in de nieuwsbrieven of door contact op te nemen met onze klantenservice. Als je jonger bent dan 16 jaar bevestig je dat je ouder of voogd ermee instemt dat je onze nieuwsbrieven ontvangt.

Join us

Find us at the office

Drum- Kolsky street no. 57, 62517 Manama, Bahrain

Give us a ring

Henrick Wertman
+47 414 731 31
Mon - Fri, 11:00-17:00

Tell us about you